caravelle.dk-Forum WebstedCaravelle Shoppen
Forum start Forum start > Transporter - Caravelle - Sharan - Bus forum > Transporter - Caravelle - Sharan
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - FolkeVagn er begyndt at ruste..
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

FolkeVagn er begyndt at ruste..

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
MathiasSK Se drop down
Bruger
Bruger


Medlem siden: 26 Marts 2017
Sted: Aarhus
Status: Offline
Point: 3
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér MathiasSK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: FolkeVagn er begyndt at ruste..
    Sendt: 17 Juni 2018 kl. 19:56
Hej med jer! 
Er den lykkelige ejer af en 2,5b som jeg langsomt og løbende bygger om til en simpel DIY-camper.  Han hedder Folke-Vagn.. 
Herlig bil, just nysynet og det hele, - men der begynder at dukke rustbobler op som jeg har efterhånden har svært ved at "overse". 
Spørgsmålet er, om jeg som fuldstændigt grøn indenfor det område, kan udbedre det selv, eller om der skal en fagmand til? 
Min mekaniker nævnte at man jo kunne slibe det ned og putte et eller andet gummi på hele vejen rundt i kanten, -at det var noget mange gjorde?
Det er kun lige lige under fordørene og en enkelt plet over skydedøren, og en antydning i bagklappen indvendigt.  Giver det mening at prøve at tage det i opløbet? Eller er det allerede for sent ?

Ville blive glad for et par gode råd. 
Nå ja, i får også lige et par billeder af dagligstuen og køkkenet når vi er i gang :) 
Til top
SvendSt Se drop down
Trofast bruger
Trofast bruger


Medlem siden: 25 August 2010
Sted: 9881
Status: Offline
Point: 271
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér SvendSt Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 17 Juni 2018 kl. 21:38
Hej. Godt at se at der er nogen som forstår at udnytte mulighederne i disse fine biler😊😊. Den smule pletter kan du nemt fikse med knofedt. Hvis ellers bunden er ok er der bil til mange års oplevelser. Så du må igang med stålbørste på boremaskinen så spartle slibe, spartle, slibe, grunde, male og lakere. Og så om igen efter et par år. Men pyt! bare det kaster noge gode ture af sig også. God fornøjelse😎
Multivan T4, 2002,151hp, camper
Til top
paservice Se drop down
Mega Prof bruger
Mega Prof bruger
Avatar
Kører med caravelle DK logo

Medlem siden: 25 November 2007
Sted: Fredericia
Status: Offline
Point: 2020
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér paservice Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 21 Juni 2018 kl. 09:08
vinkelsliber på med en lamelskive - der efter sandblæser du så du kommer helt i bund for at få alt rusten fjernet - bliver der hul må der svejses nyt plade i og så både grunder og lak på igen 

henrik / 40274601
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop downDenne side blev genereret på 0.063 sekunder.