caravelle.dk-Forum WebstedCaravelle Shoppen
Forum start Forum start > Hyggerummet > Velkommen til caravelle.dk
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Simple regler på caravelle.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketSimple regler på caravelle.dk

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
caravelle.dk Se drop down
VIP Bruger -2022-
VIP Bruger -2022-


Medlem siden: 01 Oktober 2003
Sted: Ej oplyst
Status: Offline
Point: 665
Direkte Link til dette Indlæg Emne: Simple regler på caravelle.dk
    Sendt: 10 Marts 2007 kl. 09:58

Når du opretter dig som bruger skal du afgive visse oplysninger om dig selv. Alle informationer der afgives må anses for derefter at være offentligt tilgængelige oplysninger.

Du indvilliger i ikke at benytte dette forum til at sende beskeder med et indhold som kan opfattes som vulgært, nedsættende, ukorrekt, diskriminerende, hadefuldt, truende, som har seksuel karakter, som krænker andres privatliv eller som overtræder gældende lovgivning. Du indvilliger ligeledes i ikke at offentliggøre ophavsretligt beskyttet materiale, hvor ophavsretten ikke tilhører dig selv eller ejerne af dette forum.

Det er ikke tilladt at reklamere for produkter eller ydelser, medmindre dette skriftligt er accepteret af Caravelle.dk. Gentagne overtrædelser vil medføre sletning af indlæg samt mulig udelukkelse af Caravelle.dk

Som bruger forbliver du eneste ansvarlige for indholdet af dine beskeder, og du indvilliger i at friholde dette forum og dets ejere for ethvert juridisk ansvar der måtte opstå på baggrund af din brug af dette forum. Forummets ejere forbeholder ligeledes sig retten til at offentliggøre al information som du har afgivet, såfremt et juridisk ansvar søges gjort gældende imod forummets ejere på baggrund af indholdet af dine beskeder.

Uanset at beskeder sendt til dette forum ikke kan medføre juridisk ansvar for forummets ejere, forbeholder forummets ejere sig ubetinget ret til at slette enhver besked, uanset indhold og uden varsel. Hvis du støder på beskeder, som du mener overtræder disse regler og retningslinjer, bedes du kontakte Administrator pr. e-mail.

Ved at være her som bruger accepterer du ovenstående regler og retningslinjer og indvilliger i at overholde disse.

Hilsen Caravelle.dk



Redigeret af Redaktionen
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down



Denne side blev genereret på 0.109 sekunder.