Print side | Luk vindue

Valg af bil

Udskrevet fra: caravelle.dk-Forum
Kategori: Transporter - Caravelle - Sharan - Bus forum
Forum navn: Transporter - Caravelle - Sharan
Forum beskrivelse: Stil spørgsmål som ikke kan placeres i underkategorierne.
Web-adresse: http://www.caravelle.dk/forum/forum_posts.asp?TID=46060
Udskrevet den: 09 Juli 2020 kl. 02:56


Emne: Valg af bil
Besked fra: OskarA
Emne: Valg af bil
Posteringsdato: 16 Marts 2020 kl. 14:44
Hej Caravelle + andre vw fanatikere Wink

Hyggeligt forum I har her. Håber at nogle vil kunne hjælpe mig lidt på vej.
Jeg ved ikke hvor den her tråd skal placeres og om der evt. kunne være lignende tråde som jeg kunne kigge på, i så fald diriger mig gerne videre.

Jeg er på udkig efter en VW transporter størrelse varebil til mit enkeltmandsfirma, men som jeg i ferieperioder ville kunne smide en madras i og lave om til en primitiv camper (kører ud af danmark for at campe). Jeg ved der er nogle udfordringer med i hvor høj grad det må blive en camper ift. skat. (forestiller mig at have den på papegøjeplader) Hvis nogle har erfaringer her, må der selvfølgelig meget gerne bydes ind. Clap

Mit egentlige spørgsmål forholder sig mere til valget af bil. Jeg kigger på brugte caravelles, multivans og kombis - altså biler der har vinduer hele vejen rundt, men ikke nødvendigvis sæder bagi. Jeg tror jeg har fundet frem til at en 2.5 tdi 102/130-ish diesel motor, er det jeg har brug for. Kan nogen bekræfte om det er en solid/trofast motor, som også kan køre lidt på literen (ved godt det er relativt)?

Derudover: er der nogle faldgrupper, som jeg skal være opmærksom på når jeg kigger på DBA, f.eks. gode/dårlige årstal, t4/t5/t6? Får man generelt hvad man betaler for og i så fald, hvad får man så med et budget op til 50.000 +- ...?

Generelt hvis nogen har erfaringer med at konvertere "varebiler" til primitive campere må man meget gerne gøre mig klogere Wink


Mvh OskarPrint side | Luk vindue