caravelle.dk-Forum WebstedCaravelle Shoppen
Forum start Forum start > Transporter - Caravelle - Sharan - Bus forum > Transporter - Caravelle - Sharan
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - transpeter mangler trækkraft
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

transpeter mangler trækkraft

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
biaggi Se drop down
Bruger
Bruger


Medlem siden: 14 November 2010
Sted: roslev
Status: Offline
Point: 9
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér biaggi Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: transpeter mangler trækkraft
    Sendt: 20 Juli 2018 kl. 12:59
Min t4 2,5 tdi er død den starter fint og går fint i tomgang den tager fint omd i frigear men når jeg kører tom kommer den max op på 80 og den er langsomt oppe i fart den mister pusten hvis jeg trykker speederen mere ned end ca 20% den ryger ikke jeg tror den mangler diesel men jeg har checket prefilter og luftet det ud.
sys osse jeg kan høre turbo når jeg gasser i frigear.
What to do og salg eller skrot er ikke en option
havde en tester på v megger han kunne kun se at min bremselys kontakt var ustabil
mener denne bil er helt mekanisk altså intet elpis mht diesel pumpe osv.
Bilen har kørt 310000 og er fra 97 faktisk en 96 model m tromler i bag.
SHOOT
fejeblad der tager 1450 på lad og 3500 på krogen
Til top
Carsten Hansen Se drop down
Trofast bruger
Trofast bruger
Avatar

Medlem siden: 23 September 2008
Sted: Dianalund
Status: Offline
Point: 392
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Carsten Hansen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 21 Juli 2018 kl. 12:15
tilstoppet EGR ventil  - prøv at pille den af, og rense den 
Carsten Hansen    2,5 tdi acv 12/97 lang model - STJÅLET d. 6/5-2014
Til top
biaggi Se drop down
Bruger
Bruger


Medlem siden: 14 November 2010
Sted: roslev
Status: Offline
Point: 9
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér biaggi Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 21 Juli 2018 kl. 12:26
tak
flere mener min pumpe er ødelagt slidt. men så skulle den vel have svært ved at starte og det har den ikke uanset temperaturen

fejeblad der tager 1450 på lad og 3500 på krogen
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down



Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.